Kokonaisvaltaista kuntoutusta ja mielen valmennusta

Fysioterapia

20 vuoden kokemuksella fysioterapiaa. Olen erikoistunut neurologian puoleen fysioterapiassa, mutta olen kouluttautunut paljon myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Tykkään käydä lisakoulutuksissa ja niitä onkin kertynyt vuosien mittaan melkoisesti, pitkiä ja lyhyitä koulutuksia.

Luontoliikunta

Haaveiletko lähimetsissä reippailusta tai vaikka Sääksin ympäri kiertävän reittiin tutustumisesta. Haluaisitko oppia hiihtämään kunnolla tai suppaamaan kesällä? Mille kuullostaisi luistelu luonnonjäällä?

Life coaching – ratkaisukeskeinen valmennus

Opiskelijan tekemää ratkaisukeskeistä valmennusta, valmistumiseen saakka veloituksetta. Coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).  

Minä

Vuoripuron solinan ja Fysioterapia Vuoren takana on yksi ihminen eli minä, Katja Vuori. Olen Savosta kotoisin oleva uusimaalainen, joka asustelee välillä myös Espanjassa.

Olen fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, olen opiskellut myös ravitsemuksen perusopinnot yliopistossa, tällä hetkellä opiskelen Life Coachiksi.

Tarjoan fysioterapiapalveluja 20 vuoden kokemuksella, neurologia on erikoistumisalani, mutta myös tuki- ja liikuntaelin fysioterapia onnistuu. Fasciakäsittelyt, manuaalinen terapia ja kuntoutusohjelmien teko on tuttua puuhaa.

Talvella 2021 aloitan tekemään ratkaisukeskeistä valmennusta, ensin opiskelijana ja joulukuussa 2021 sitten valmiina coachina.

Minä rakastan talvea ja kesää. Opetan Sveitsin hiihtokeskuksessa laskettelua, ja laskettelen itse, talvella myös hiihdän. Pelaan jalkapalloa kesäisin. Ympäri vuoden rakastan liikkua luonnossa koiran kanssa. Luonto on minun juttu!

Etäpalvelut – nykyaikaa

Minun asiakashallintaohjelmani mahdollistaa suojatun etäyhteyden. Etäyhteydellä voimme tehdä lähes kaiken, lukuun ottamatta luontoliikuntaa. Fysioterapian tutkiminen ja ohjaustilanteet, sekä ratkaisukeskeinen valmennus onnistuvat suojatusti.

Lisää tietoa ohjelmastani saat täältä.

Ajanvaraus

Ajanvaraus minulla on netissä. Voit varata nyt ajan fysioterapiaan ja luontoliikuntaan, voit varata ajan myös opiskelijana tehtävään ratkaisukeskeiseen valmennukseen. Etäkuntoutus tapahtuu ajanvarauksen kautta tulevan linkin kautta. Palveluntarjoaja suojaa yhteyden, on siis erittäin turvallista käyttää etäyhteyttä.

Blogi

Luontoliikuntaa

Minä olen lapsesta saakka rakastanut liikkua luonnossa, olen pienessä kylässä kasvanut, ja kodin vieressä oli pururata, liekö se kilpahiihtourani alkamisen syy. Olen nuoruudessa myös suunnistanut kilpaa. Nyt aikuisena en enää kilpaile kummassakaan lajissa mutta kiinnostus luontoon on säilynyt. Koiran kanssa ja välillä perheenkin kanssa käydään pieniä ja isoja reissuja luonnossa liikkumassa. Koiran kanssa yksi meidän …

CV

Olen ammatiltani fysioterapeutti (Bachelor of Physiotherapy), kouluttauduin englannin kielisessä koulussa, ja olen tehnyt mm. yhden harjoittelun Tel Avivissa, Israelissa. Olen lisäksi liikunnanohjaaja. Olen työskennellyt julkisella ja yksityisellä sektorilla ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Yrittäjänä olen toiminut kymmenen vuotta. Olen työskennellyt mm. näissä paikoissa: Orton, Helsinki (vaativan kuntoutuksen osasto) Kiljavan sairaala (Neurologian osasto) HUS, Hyvinkään sairaala ja Peijaksen …