Ajankohtaista

10.09.2023

Hypermobiileille ja neuroepätyypillisille suunnattu appi on julkaistu!

Appi kehittyy matkan varrella koko ajan, sitä mukaa kun LIVETREENEJÄ (kehon hallinnasta, lihasten vahvistamisesta, tapa-asentojen korjaamisesta jne), sekä live miniluentoja kaikesta aiheeseen liittyvästä tulee tallenteiksi.

RESEPTIosuus hypermobiileille ja neuroepätyypillisille sopivista ruoista kehittyy koko ajan. Appissa on mukana myös rentoutumisosio, missä mietitään monenlaisia asioita millä rauhoittaa kehoa ja mieltä, tulee treeniä ja valmennusta siihen miten niitä kierroksia saisi välillä laskettua. Kaikki jää videoina, audioina tai tekstinä appiin jälkikäteen uudelleen käytettäväksi.

Livet tapahtuvat youtubessa, tai zoomissa, linkin liveihin saatte kun olette mukana varsinaisessa appissa kuukausijäsenenä. Maanantaisin on livetreenit ja aloitetaan laittamaan kivuliasta ja/tai ei-toimivaa kehoa hiljalleen kuntoon, joka toinen torstai on miniluento meidän aiheeseen liittyvistä asioista. Joka toinen torstai on Q&A sessio mikä kestää noin puolesta tunnista tuntiin, riippuen kysymysten määrästä.

Lisäksi meillä on käytössä KESKUSTELU OSIO, siellä voidaan jutella kaikesta hypermobiliteettin, neuroepätyypillisyyteen liittyvistä asioista, jakaa vinkkejä, ja saada vertaistukea itseä harmittavissa asioissa.

Jos haluat ostaa appin ennen kuin se on virallisesti appstoressa tai play kaupassa voit ostaa sen täältä: Just a bit bendy – MUTKALLA

30.7.2023

Mulla on työtilanne muuttunut sen verran että pystyn ottamaan vastaan Rajamäellä enemmän asiakkaita kunhan palaan lomalta 10.09.2023. Myös etäaikoja on!!

23.10.2022

Kelan vaativan kuntoutuksen sopimukset allasterapiaan ja fysioterapiaan saatu uusimmassa kilpailutuksessa. Sopimuskausi 2023 – 2024, sekä optiovuodet 2025 ja 2026.

KELA:n asiakkaille paikkoja sekä fysioterapiaan että allasterapiaan, yhteistyökumppani avustaa, jotta saadaan kaikille fysioterapiat ja allaterapiat käyntiin.Tässä alla sinulle pieni ilmainen rentousharjoite minkä voit tehdä vaikka töissä kun oikein kiristää!