Kiitos ja tervetuloa!

Ihana, että lähdit mukaan kuulemaan juttuja uupumuksesta ja sen estämisestä.

Nykymaailma on kaikkine virikkeineen hurjan kuluttava ja yksi jos toinenkin meistä väsyy jatkuvaan viriketulvaan, kiireeseen ja hälyyn.

Minun missionani on estää se, ettei niin moni ihminen uupuisi. Haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan sen ovatko he elämässään siellä missä oikeasti haluavat olla. Onko työ sitä mitä he haluavat tehdä, onko vapaa-aika sellaista että se lataa akkuja, onko elämä yleensä sellaista kuin he haluavat.

Moni elää vastoin sitä, mitä ihan oikeasti haluaisi elämänsä olevan. Työtä tehdään sellaisessa paikassa missä omat taidot ja vahvuudet eivät pääse esiin, eikä päästä toteuttamaan itseään parhaalla tavalla. Se väsyttää ja kyynistää ihmisen.

Samoin jos vapaa-ajallaan palvelee aina toisia, eikä ota itselleen koskaan omaa aikaa, onko se sitä elämää mitä halutaan elää?

Haluaisin auttaa ihmisiä oivaltamaan asiat ennen kuin he uupuvat.

Olen ammatiltani ratkaisukeskeinen valmentaja ja fysioterapeutti, eli valmennukseni uupuneille ja uupumuksesta paranemassa oleville sisältävät aina katsauksen siitä missä mennään, fysiikan suhteen, mielen suhteen, ravitsemuksen suhteen, labrakokeisiinkin pääsee kauttani hieman halvemmalla Puhti.fi alekoodilla. Katsotaan siis ihan koko ihminen, ja mietitään mikä olisi oikea tapa lähteä taklaamaan väsymystä.

Tule seuraamaan mua instagramiin, facebookiin, youtubeen tai linkediniin. Somessa jaan ilmaisia ohjeita ja pohdintoja, ja sitä kautta saa mut kiinni myös jos haluat yksilölliseen valmennukseen. Linkit löydät tämän sivun alalaidasta.

Aurinkoa sun päivään!

KatjaPYSÄYTÄ VÄSYMYS ENNEN KUIN SE PYSÄYTTÄÄ SUT!