Minä

Vuoripuron solinan ja Fysioterapia Vuoren takana on yksi ihminen eli minä, Katja Vuori. Olen Savosta kotoisin oleva uusimaalainen, joka asustelee välillä myös Espanjassa.

Olen fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, olen opiskellut myös ravitsemuksen perusopinnot yliopistossa, tällä hetkellä opiskelen Life Coachiksi.

Tarjoan fysioterapiapalveluja 20 vuoden kokemuksella, neurologia on erikoistumisalani, mutta myös tuki- ja liikuntaelin fysioterapia onnistuu. Fasciakäsittelyt, manuaalinen terapia ja kuntoutusohjelmien teko on tuttua puuhaa.

Liikunnanohjausta 25 vuoden kokemuksella, luonnossa tapahtuva liikunta on minun juttu. Olen kilpaillut murtomaahiihdossa, suunnistuksessa, pelannut ringetteä 1.divarissa ja jalkapalloa ja futsalia pelaan edelleen. Tekniikka opastus melkein lajiin kuin lajiin onnistuu, mutta esim. synkronoitu uiminen ei ole ihan minun osaamisen piirissä!

Talvella 2021 aloitan tekemään ratkaisukeskeistä valmennusta, ensin opiskelijana ja joulukuussa 2021 sitten valmiina coachina.

Minä rakastan talvea ja kesää. Opetan Sveitsin hiihtokeskuksessa laskettelua, ja laskettelen itse, talvella myös hiihdän. Jalkapalloa pelaan kesäisin ja futsalia talvisin. Ympäri vuoden rakastan liikkua luonnossa koiran kanssa. Luonto on minun juttu!

Mökin rannassa Suppailemassa kesällä 2020.