Tule harjoitusasiakkaaksi ratkaisukeskeiseen valmennukseen!

YKSILÖVALMENNUKSEN ILMAISET PAIKAT TÄYNNÄ. Kysele aikoja halpaan opiskelijahintaan, maaliskuuhun saakka 30€/kerta!

Sinä! Juu, sinä ja sinun työyhteisösi, tulkaa harjoitusasiakkaaksi minulle, hinta 0€. Kestätte vain sen, että saattaa tulla hiljaisia hetkiä ja saatan plärätä kysymys sapluunaani. Muuten lupaan olla ammattimainen, pitää vaitiolovelvollisuuden vaatimana teidän henkilöllisyytenne ja teidän asianne salaisuutena.

Aloitan harjoitteluvastaanoton työyhteisöille huhtikuussa 2021, kaksi ensimmäistä työyhteisöä saavat palvelun hintaan 0€. Siitä eteenpäin sitten opiskelijahinnalla 11/2021 loppuun saakka. Vastaanotto tehdään pääosin etäyhteydellä, mikä on Valviran hyväksymä yhteys, eli tietoturva on kaikkien asetusten mukainen. Ajanvarauksen yhteydessä saat linkin etävastaanotolle, sovittuna ajankohtana linkki aukeaa ja meille aukeaa videoyhteys. Ainoa mitä tarvitset on älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Ajanvaraukseni on melkoisen täynnä. Eli jos et löydä ajanvarauskalenterista aikaa (Ajanvaraus -> ratkaisukeskeinen valmennus), ota yhteys spostitse kaja.vuori@fysioterapiavuori.fi tai laita whatsappilla viesti 04045873774.

Minä jään odottelemaan yhteydenottoasi!

2 vastausta artikkeliin “Tule harjoitusasiakkaaksi ratkaisukeskeiseen valmennukseen!”

  1. Moi,

    Luin tuosta opiskeluusi liittyvästä life coaching harjoitusryhmästä. Joko sinulla on ryhmä täynnä? Mikäli ei, niin olisin kiinnostunut kuulemaan tästä lisää ja mahdollisesti liittymään harjoitusryhmääsi. Laitathan sähköpostia tai soittele.

    t.Eija Virtanen

    1. Hei! Varsinaista life coaching ryhmää ei vielä ole. Kunhan opinnot etenevät niin voin sellaisenkin toteuttaa! Laitoin sinulle Eija spostia!
      Yt. Katja

Kommentit on suljettu.